Over bag&buy

De droom

Wim van Dijk liep jaren rond met het idee om een foodshop te openen waar mensen in hun eigen hoeveelheid levensmiddelen konden kopen. Lekker scheppen en tappen uit bakken en dispensers en dus een beetje terug naar vroeger maar dan op een moderne manier. Financiering vinden was moeilijk totdat crowdfunding opkwam en het publiek mee kon doen. Dat hielp want in 2014 was het startkapitaal in twee maanden rond zodat in september 2015 de eerste bag&buy geopend kon worden aan de Twijnstraat 38 in Utrecht.
Wim-van-dijk-bagandbuy
We hebben heel veel bekendheid gekregen als verpakkingsvrije winkel en we zijn heel blij dat steeds meer mensen ons ontdekken als spannende foodwinkel, met een ruim assortiment pure ingrediënten, voor iedereen die een smaakvolle maaltijd wil bereiden zonder pakjes en zakjes.
We zijn nog volop in ontwikkeling en dat zal ook nog wel even zo blijven. In de afgelopen maanden is de winkel opnieuw ingedeeld, is er meer sfeer gecreëerd en is het assortiment fors uitgebreid tegen aantrekkelijke prijzen. We zijn druk bezig met betere productinformatie, verdere uitbreiding van het assortiment, het organiseren van workshops en het aanbieden van unieke bag&buy producten zoals muesli mixen en kruidenmengsels. Blijf ons vooral volgen want er gaat nog veel gebeuren.

Alle voordelen op een rij:

  • Pure biologische ingrediënten om zelf te tappen of te scheppen
  • De voorraadkamer voor de enthousiaste thuiskok
  • Veel smaak, fairtrade, biologisch, streek, slow food
  • Proeven, ruiken, malen, persen, tappen
  • Scherpe prijzen door bulk inkoop
  • Besparen op verpakkingen